Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις 8:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Ιερού Καθολικού Μητροπολιτικού Ναού «Αρχιεπίσκοπος Αντώνιος Βαρθαλίτης», στην οδό Δελβινιώτη 1, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ» του Καθηγητή του ΑΠΘ Στυλιανού Τσομπανίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων.

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό καθολικό Μητροπολιτικό Ναό (Ντόμο) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Συνάντηση των εκπροσώπων των Χριστιανικών δογμάτων στα πλαίσια της Εβδομάδας σκέψης και προσευχής για την ενότητα των Εκκλησιών, την οποία η Καθολική Εκκλησία οργανώνει σε ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει όλους τους χριστιανούς πάνω στο σπουδαίο αυτό θέμα της ενότητας για την οποία προσευχήθηκε ο Κύριος Ιησούς Χριστός την παραμονή του πάθους του και την οποία δήλωσε στους Αποστόλους Του πως διακαώς επιθυμεί για την Εκκλησία Του. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo»
Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ. στον Ιερό Καθολικό Μητροπολιτικό Ναό (Ντόμο), θα τελέσουμε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, δεόμενοι ιδιαιτέρως στον Ύψιστο για την Ενότητα των χριστιανών και την ειρήνη του σύμπαντος κόσμου. Ψάλλουν τα μέλη των χορωδιών των Ενοριών της Ι.Κ. Αρχιεπισκοπής Κέρκυρας.
Θα ακολουθήσει στο Πνευματικό Κέντρο «Αρχιεπίσκοπος Αντώνιος Βαρθαλίτης» (Πίσω από το Οκαζιόν) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ι.Κ. Αρχιεπισκοπής Κερκύρας, της Ενορίας του Ι. Κ. Μητροπολιτικού Ναού και του Συνδέσμου καθολικών Κερκύρας.