Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας,στα πλαίσια λειτουργίας του Corfu Tech Lab σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία, θα πραγματοποιήσει δωρεάν διήμερο εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας με τίτλο «TheCreativeBusinessRevolution».

Το εργαστήριο απευθύνεται σε δημιουργούς (καλλιτέχνες, χειροτέχνες, σχεδιαστές, παραγωγούς τοπικών προϊόντων, γραφίστες, κ.λπ.), που θέλουν να πωλούν με επιτυχία τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους σε όλο τον κόσμο, και θα υλοποιηθεί από το CreativeBizlab– Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας.   «TheCreativeBusinessRevolution» Ζούμε σε επαναστατικούς καιρούς!  Τα παλιά μοντέλα εργασίας αργοπεθαίνουν. Η δυνατότητα πώλησης μέσω internet σε μεγάλες πλατφόρμες, όπως το Etsy & το Amazon, έχει δώσει νέες ευκαιρίες σε εκατομμύρια δημιουργούς να ζουν κάνοντας αυτό που αγαπούν. Πώς μπορείτε σαν δημιουργός να το πετύχετε κι εσείς αυτό σε ένα ευμετάβλητο και ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον; Η απάντηση στο εργαστήριο! Θα σας παρουσιάσουμε ό,τι καινούριο υπάρχει στο θέμα του online selling, θα σας δώσουμε ιδέες, έμπνευση, αλλά και τις βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας που βοήθησαν ήδη εκατοντάδες Έλληνες δημιουργούς που τις εφάρμοσαν, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εργαστηρίων: Οι 4+1 βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας για δημιουργούς: η μέθοδος του Creative Bizlab Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 17.00-21.00, με θέμα: Βήμα-βήμα τα στάδια υλοποίησης μίας επιτυχημένης και εξωστρεφούς δημιουργικής επιχείρησης.

Το κλειδί της αποτελεσματικής προώθησης των δημιουργιών σας στα SocialMedia Για την καλύτερη οργάνωση των εργαστηρίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο www.creativebizlab.com/corfuκαι στο τηλ. 26610-38583, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, Αγγλικοί Στρατώνες – Παλαιό Φρούριο, τηλ. 26610 38583

Πηγή: www.corfuland.gr