Ένα θρυλικό συγκρότημα που εδώ και τρεις δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής έχοντας στο ενεργητικό τους εξαιρετικές συνεργασίες , συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ, ξεχωριστές μελοποιήσεις στα ποιήματα Ελλήνων μεγάλων ποιητών.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης ο Στέλιος Σαλβαδόρ θα παρουσιάσει , ένα μεγάλο unplugged μουσικό ταξίδι στην ιστορία του ,που έχει προσεγγίσει με συνέπεια και γνώση. Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και αναζητήσεις του, τον οδήγησαν να ετοιμάσει ένα ακόμα μεγάλο project με πολύ ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές ακουστικές εκτελέσεις όλων των γνωστών του τραγουδιών.

Μια ιδέα που υπήρχε χρόνια στο μυαλό του και τελικά υλοποιήθηκε. Διασκευές γνωστών τραγουδιών του συγκροτήματος από την 30χρονη πορεία του σε jazz, blues , acoustic guitar , swing, afro beat, 70s funk ήχο . Μαζί του εξαιρετικοί μουσικοί του είδους που με την δεξιοτεχνία τους έχουν ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Στην συνέχεια της παράστασης, στο δεύτερο μέρος της, ο Στέλιος Σαλβαδόρ , ο απόλυτος ζωντανός μύθος της σκηνής, από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνόφωνου ροκ και από τους πιο πιστούς εκπροσώπους του, ένας επίμονος καλλιτέχνης, πάντα και τελείως ανεξάρτητος….μόνο μαζί με το πιστό κοινό του που τον αγαπάει φανατικά τόσα χρόνια , έρχεται με μια επταμελή ομάδα καταξιωμένων μουσικών για να βάλει “φωτιά” στην πόλη με τα εύφλεκτα τραγούδια του ( Αδρεναλίνη, Μανιφέστο, Κάτω στην Πόλη, Το Παυσίπονο, Χαμαιλέων, Σαλονίκη μερικά από τα πολλά) που ενέπνευσαν πολλούς νέους καλλιτέχνες και τάραξαν τα νερά της ελληνικής ροκ σκηνής.

Πολυτραγουδισμένοι στίχοι που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν αφυπνίσει τα μυαλά μας.  Τα Μωρά στη Φωτιά, γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους προτείνουν μία διαφορετική συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Οι εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Ραντεβού μαζί “Αδέρφια στην Κόλαση” στις 3 του Μάρτη για άλλο ένα ζωντανό πανδαιμόνιο.