Έως τις 27 Φεβρουαρίου θα μείνει η θαυματουργός Τίμια Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος, στον Ιερό Ναό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Αγίας Φωτεινής Υμηττού. 

Η έλευση του Ιερού Λειψάνου της θαυματουργού Τιμίας Χειρός του Αγίου Σπυρίδωνος, εντάσσεται στο πλαίσιο της πανηγύρεως στις 23 και 26 Φεβρουαρίου του Αγίου Πολυάρπου Επισκόπου Σμύρνης και της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

Κατά την υποδοχή του Ιερού Λειψάνου, το οποίο εκόμισε από το νησί της Κέρκυρας ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιουστίνος Κωνσταντάς, Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Κερκύρας, αναπεύθηκε ευχαριστήριος δέησις εις τα προπύλαια του Ναού και ακολούθως το χαριτόβρυτο και θεοφόρο ιερό λείψανο, τοποθετήθηκε εντός του ναού σε ευπρεπισμένο χώρο προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δανιήλ  ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο για την παρασχεθείσα άδεια μεταφοράς του Αγίου Λειψάνου και εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη της Τοπικής Εκκλησίας για την μεγίστη ευλογία της ελεύσεως του ιερού Λειψάνου στην ενορία της Αγίας Φωτεινής καθώς γίνεται πηγή δυνάμεως για όλους μας.

Πηγή: https://poimin.gr/