Στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 16 της χρόνια στην Αλβανία «επέστρεψε» η Αγγελική. Η μητέρα της, με δάκρυα στα μάτια, παρέλαβε τη σορό της μετά από εισαγγελική εντολή.

Ο θρήνος στο σπίτι της στο Μπεράτ Αλβανίας είναι ανείπωτος με τους συγγενείς της να μην γνωρίζουν πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της.

Λίγες μέρες πριν το τραγικό έγκλημα, η Αγγελική ανυποψίαστη πέρναγε χρόνο με τον πατέρα της και μάλιστα ετοίμαζαν μαζί και μια πίτα.  Η κοπέλα, σε ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΙ, ακούγεται να δίνει οδηγίες στον πατέρα της για το πώς θα φτιάξουν το φαγητό τους.

Στην ίδια κουζίνα, λίγες ώρες αργότερα, ο πατέρας αρχίζει να χτυπά την κόρη του…

Δείτε το βίντεο εδώ.

Την ίδια ώρα, ο αφγανός σύντροφός της περιέγραψε τη σχέση της άτυχης κοπέλας με τον πατέρα της, ενώ εξομολογήθηκε πως οι δυο τους ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

«Ήμουν σαν άντρας της. Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε» είπε και μίλησε για τις κατά καιρούς απειλές και την σωματική βία που δεχόταν η 28χρονη για να χωρίσει:

«Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα. Το πρόβλημα του πατέρα της, ήταν πως ήμουνα Αφγανός. Δεν με ήξερε προσωπικά, αλλά η καταγωγή μου, ήταν πρόβλημα. Προσπαθούσα να τη στηρίξω» εξομολογείται.

«Της έλεγα: θα σε βγάλω από τα δύσκολα και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς όμως δεν προλάβαμε. Ο πατέρας της παρελθόν είχε επιτεθεί με μαχαίρι στην κόρη του. Πετάχτηκε από το παράθυρο τότε και κατάφερε να ζήσει. Παραλίγο να σκοτωθεί στις πέτρες, αλλά τότε έζησε. Της είχα πει να πάμε να μιλήσουμε στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελε αφού όπως μου έλεγε επρόκειτο για τον πατέρα της» πρόσθεσε.

«Με κλάματα ερχόταν σε εμένα. Οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί της Αγγελικής γίνονταν όλο και πιο συχνοί. Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά για να δούμε τα χιόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και αιτία είναι ο πατέρας της» ανέφερε ο σύντροφος της κοπέλας.

Πηγή: https://www.in.gr/