Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κροκίδης, σε δήλωση του αναφέρει τα εξης:

«Με τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλάζει το πολιτικό σκηνικό όλης της χώρας. Ξεκινά μια καινούργια μέρα για την πατρίδα και τον τόπο μας. Η χώρα μας οδηγείται με ασφάλεια στο μέλλον, όπου η ΝΔ που ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα εφαρμόσει απερίσπαστα το πρόγραμμα της σε εθνικά θέματα, σε θέματα οικονομίας και σε θέματα της κοινωνίας.
Συγχαίρω τον εκ νέου Βουλευτή Στέφανο Γκίκα για την εκλογή του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα που με τον καθαρό και έντιμο αγώνα μας καταφέραμε όλοι μαζί, να φέρουμε την παράταξή μας πρώτη στο νησί των Φαιάκων, μετά από πολλά χρόνια.
Με ενότητα και συνεχή αγώνα, θα φτάσουμε την Κέρκυρα εκεί που της αξίζει.
Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία πλαισίωσαν και αγκάλιασαν την υποψηφιότητα μου και εκδήλωσαν την προτίμησή τους με τρόπο θερμό και ιδιαίτερα μαχητικό.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Κερκυραίους, τους Παξινούς και τους συμπατριώτες μου από τα Διαπόντια νησιά, ότι είμαστε και θα είμαστε εδώ μαζί και την επόμενη μέρα. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου καθημερινά, να τους στηρίζω όπως έκανα μέχρι σήμερα. Έχω πλήρη αντίληψη της ευθύνης που μου ανέθεσαν οι ψηφοφόροι μου, αλλά και όσοι δε με ψήφισαν. Θα είμαι πάντα στη διάθεση όλων. Δηλώνω στον κερκυραϊκό λαό ότι ο αρχικός στόχος μου για την ανάπτυξη της Κέρκυρας, σε όλες της πτυχές της παραμένει ακλόνητος και θα εξυπηρετήσω τα συμφέροντά των συμπατριωτών μου από οποιοδήποτε πόστο μου ανατεθεί να υπηρετήσω.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου που στάθηκαν με σθένος δίπλα μου, αλλά και την οικογένειά μου για τη συνοχή της στο δύσκολο έργο που έχω αναλάβει.
Ειδικά συγχαρητήρια στη ΝΔ και στον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη που πέτυχε μια σπουδαία και καθαρή νίκη για τη χώρα».