Σε ευχαριστήρια επιστολή της, η υποψήφια με την Ν.Δ. Μαριλένα Μάστορα τονίζει τα εξής: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Κερκυραϊκό λαό και μέσα από την καρδιά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Κερκυραίους και στις Κερκυραίες για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί. Ευχαριστώ όλους όσοι με πίστεψαν σαν άνθρωπο, σαν επιστήμονα, σαν ενεργό πολίτη και μου εμπιστεύτηκαν όχι μόνο την ψήφο τους, αλλά και τη φιλία και την εκτίμησή τους. Ευχαριστώ λοιπόν όσους με στήριξαν και με ψήφισαν , ενώ παράλληλα θέλω να εκφράσω τον σεβασμό και την εκτίμησή μου στους συμπολίτες που δεν με  επέλεξαν μεταξύ των συνυποψηφίων μου, καθώς με την ψήφο τους αυτή έδωσαν ισχυρή εντολή  και αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μας ενώνει  η αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κέρκυρας, δεν μας χωρίζει τίποτα!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στους φίλους και συνεργάτες μου οι οποίοι με στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους, συνοδοιπόροι μου σε αυτόν τον πολύ σύντομο αγώνα μου. Περισσότερο δε, ευχαριστώ την οικογένειά μου, χωρίς την πολύτιμη βοήθειά της δεν θα είχα καταφέρει να ανταποκριθώ στις δυσκολίες που αντιμετώπισα.

Δεν μπορώ να παραλείψω να αναφερθώ στη μεγάλη συγκίνηση που καθημερινά με καταλάμβανε εισπράττοντας την αμέριστη αγάπη όλων σας αναφερόμενοι στο πρόσωπο του πατέρα μου Αλέξανδρου Μάστορα ως ανθρώπου αλλά και ως πολιτικού. Τον «συναντούσα» καθημερινά σε κάθε περίπατό μου, σε κάθε συνομιλία μαζί σας. Μου θυμίζατε φράσεις του που άθελά μου είχα λησμονήσει.

Επιπλέον εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τον τόπο μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας, πάντα πρόθυμη να ακούσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω τη βαριά κληρονομιά που μου άφησε ο πατέρας μου, τα λόγια του οποίου δεν ξεχνάω.. «η αγάπη του κόσμου να είναι το όπλο σου για να προχωράς, εκείνοι δεν ξεχνούν ποτέ..».

Ορμώμενη λοιπόν από την αγάπη σας παίρνω το θάρρος να σας πω πως … «Το συμβόλαιο τιμής συνεχίζεται πλέον από μένα!!».

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».