Για το 2020, μετακινείται σίγουρα η περίφημη «ουρά» της 3Κ ή 3Kplus. Μάλιστα, όπως πηγές του ΥΠΕΣ «είναι λάθος να λέγεται ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του επόμενου έτους, καθώς πρώτα πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες με την προκήρυξη 3Κ».

Οι ίδιες πηγές δεν θέλουν να δώσουν χρονοδιάγραμμα, ωστόσο πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμη και προς τα τέλη του πρώτου εξαμήνου, ακόμη και στις αρχές του β΄ εξαμήνου του επόμενου έτους.

Κι αυτό γιατί θεωρείται ότι οι εκκρεμότητες, μεταξύ άλλων, με τις αιτήσεις θεραπείας που, σημειωτέον, είναι απρόθεσμες αλλά και τις διπλές ταυτότητες, είναι πολύ πιθανόν να συνεχιστούν. Και στη Βασιλίσσης Σοφίας θεωρούν ότι πρώτα πρέπει να οριστικοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ με τις όποιες αλλαγές και μετά να εκδοθεί η νέα προκήρυξη, ώστε όλοι όσοι τελικά δεν συμπεριληφθούν στους οριστικούς πίνακες της 3Κ να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής στην «ουρά» της.

Άλλωστε, λόγω, ακριβώς, αυτών των θεμάτων πριν από σχεδόν ένα μήνα το ΥΠΕΣ αναγκάστηκε να δώσει δίμηνη παράταση σε όσους εργάζονται με τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Πηγή: https://www.aftodioikisi.gr/