Η νέα Διοίκηση που διόρισε στην ΕΤΑΔ η νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την Κέρκυρα και το Αχίλλειο, το τρίτο σε επισκεψιμότητα μουσείο το έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια.

Και οι Βουλευτές μας τι κάνουν; Δεν θα πω ότι κοιμούνται, αλλά δεν κάνουν και κάτι ουσιαστικό. Όπως επίσης ο Δήμος κεντρικής Κέρκυρας και η Περιφέρεια στο μέτρο των δυνάμεων τους δεν βλέπω να ασχολούνται. Αλλά και η Πρόεδρος του ΕΟΤ η Άντζελα Γκερέκου για να τα λέμε όλα έτσιιιι;

Εντάξει οι Βουλευτές έκαναν το καλοκαίρι μια δυο ερωτήσεις Αυλωνίτης και Μπιάγκης και μια επίσκεψη στο νέο Πρόεδρο της ΕΤΑΔ ο Στέφανος Γκίκας, χωρίς να πετύχουν κάτι.

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΤΑΔ που λέγεται ότι έχει και κερκυραϊκή καταγωγή, είπε στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ότι η ΕΤΑΔ δεν έχει λεφτά!!! Δεν έχει λεφτά με 3 εκατομμύρια εισπράξεις ετησίως; Και θα περιμένει το ΕΣΠΑ για να γίνουν οι παρεμβάσεις στο καταρρέον κτήριο του Αχιλλείου, δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα μετά το 2023, όπως πάνε οι διαδικασίες των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

Είπε ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ και το εξής καταπληκτικό, ότι μπορεί να διαθέσει μόνο 20.000 όπως του επιτρέπει ο νόμος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα ο νόμος του επιτρέπει 210.000 και μπορεί να τις σπάσεις σε 10 εργολαβίες, αν είχε την πολιτική βούληση αλλά δεν την έχει.

Και εδώ τελείωσε το θέμα;;;;
Μήπως πρέπει οι Βουλευτές από κοινού και οι ΤΡΕΙΣ με ομοβροντία παρεμβάσεων στη Βουλή να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούται η Κέρκυρα; Ή ο καθένας θα κοιτάξει την καρέκλα του;

Καλά δεν περιμένω απάντηση…