Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), προετοιμάζοντας την 4η Συνδιάσκεψή της, που θα γίνει στην Αθήνα στις 21 και 22 Απριλίου 2018, παρουσιάζει τις θέσεις της.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους αγρότες, στους επαγγελματίες, στη νεολαία. Ανοίγουμε μια πλατιά συζήτηση για τη διεθνή κατάσταση, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την καπιταλιστική οικονομική κρίση που συνεχίζεται, για τη φασιστική απειλή.

Υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις την ανάγκη να αναγεννηθεί το εργατικό κίνημα και οι κοινωνικοί αγώνες. Η οικονομική ολιγαρχία, ντόπια και ξένη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι δανειστές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εκτελεί δουλικά τις εντολές τους δεν είναι ανίκητοι αντίπαλοι. Πιστεύουμε πως ο λαός μπορεί να απαντήσει  μαζικά, ενωτικά και μετωπικά στη μεγάλη επίθεση που δέχεται.

Η παρουσίαση των Θέσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κέρκυρα θα γίνει την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, στις 7.30 μμ, στο φουαγιέ(στούντιο) του Δημοτικού Θεάτρου, με ομιλητές τον Α. Δραγανίγο και τη Δ. Κουτσούμπα, μέλη της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».