Η υποψήφια Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου παρουσίασε σήμερα, σε συνέντευξη τύπου, πέντε νέους υποψηφίους με την παράταξη «Κερκυραίων Δήμος».

Οι 5 νέοι υποψήφιοι είναι:

  • Η Χρυσούλα Ζωχιού, ιδιωτική υπάλληλος σε τεχνική εταιρεία. Έχει διατελέσει νοσηλεύτρια 3 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Επίσης, έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακή επιχείρηση, ως υπεύθυνη ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 4ο  Γενικό Λύκειο. Είναι  πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Δέκα. Είναι ενεργή πολίτης και ευαισθητοποιημένη για τα προβλήματα του Δήμου μας με διάθεση να βοηθήσει στην επίλυσή τους.
  • Η Ελένη Καζιάνη, ιδιωτική υπάλληλος, ένας άνθρωπος του αθλητισμού, αθλήτρια στην ομάδα χάντμπολ και προπονήτρια σήμερα. Είναι μια δυναμική γυναίκα με ιδέες και προτάσεις για τον αθλητικό, κυρίως, τομέα  που θέλει και μπορεί να προσφέρει πολλά.
  • Η Σοφία Κοντοστάνου είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ πραγματοποίησε  το αγροτικό της στους Παξούς. Μέχρι σήμερα είναι ιδιώτης Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ. της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας, γνωστή για την εθελοντική προσφορά ιατρικών υπηρεσιών σε ιδρύματα και σωματεία. Είναι ευαισθητοποιημένη, ενεργή πολίτης και άνθρωπος της προσφοράς.
  • Ο Μάκης Πουλημένος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος του διοικητικού συλλόγου των αδειούχων υδραυλικών Κέρκυρας. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Βυρού επί μια 4ετία, είναι γνωστός για την προσφορά του στα αυτοδιοικητικά πράγματα.
  • Η Μάγδα Χρυσικοπούλου, είναι απόφοιτη του τμήματος Χρηματοοικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επιχειρηματίας για χρόνια στον Δήμο της Κέρκυρας, ενώ ασχολείται και με τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι δυναμική και αγανακτισμένη για τα προβλήματα της Κέρκυρας, η οποία επιθυμεί να προσφέρει για την αναβάθμιση του Δήμου μας σε όλους τους τομείς.

Όπως είπε η υποψήφια Δήμαρχος, οι νέοι υποψήφιοι είναι καθαρά πρόσωπα, δημιουργικοί άνθρωποι που καταθέτουν τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και την ψυχή τους για την Κέρκυρα.

Παράλληλα η κ. Υδραίου ευχαρίστησε δημόσια τους πολίτες της Κέρκυρας που κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο την περασμένη Δευτέρα στην παρουσίαση του προγράμματος της για την ΚΑΘΑΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ και το μοντέλο λειτουργίας του Νέου Δήμου.

Ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της για τον τουρισμό, σε μια νέα ανοιχτή και μαζική εκδήλωση, τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα.

Η Μερόπη Υδραίου προανήγγειλε ότι είναι ένα πρόγραμμα το οποίο συνιστά ένα νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που στηρίζεται στην ποιότητα, στη διαφοροποίηση και στον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος, στο άνοιγμα σε νέες αγορές, στη μετατροπή της Κέρκυρας σε κορυφαίο home port στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και σε πολλά άλλα.

‘’Οι πολίτες που γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο την περασμένη Δευτέρα, οι πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια μας και μας δίνουν δύναμη καθημερινά, είναι άνθρωποι έχουν αποφασίσει βαθιά μέσα τους ότι είναι καιρός για μια Νέα Αρχή. Για να τελειώνουμε με το γκρίζο χθες, ένα χθες που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας.’’ τόνισε η κ. Υδραίου.