Τρίτος ο Γιάννης Δουλγέρης στο «30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Ανδρών – Γυναικών» που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 1 -2 Απριλίου 2017 με τη συμμετοχή 275 αθλητών και αθλητριών από 110 σωματεία της χώρας.

Να τονίσουμε δε ότι είναι η κορυφαία Ελληνική διοργάνωση για το Ολυμπιακό Άθλημα του Ταεκβοντό , απ’ όπου επιλέγεται η Εθνική Ομάδα του Αθλήματος καθώς επίσης βαθμολογούνται οι Αθλητές για τη Συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Αυτό είχε σαν Αποτέλεσμα να συμμετέχει και να παλεύει για διάκριση όλη η Αφρόκρεμα του Ελληνικού Ταεκβοντό.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων πήραν μέρος τρεις αθλητές από την Κέρκυρα, η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου στα -62Kg Γυναικών και στους Άνδρες οι Καββαδίας Χρήστος στα -74kg Δουλγέρης Γιάννης στα -68Kg. , οι οποίοι συνοδευόταν απ’ τον προπονητή του Συλλόγου Νίκο Δυλγέρη.
Ο χάλκινος Πανελληνιονίκης Γιάννης Δουλγέρης, γεννημένος το 2000 (παίζει για τελευταία χρονιά στην κατηγορία των εφήβων) ήταν ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής της κατηγορίας του , ο οποίος με εκπληκτική εμφάνιση κατάφερε να πετύχει τρεις σπουδαίες νίκες που τον φέρανε στα μετάλλια και να καταφέρει να γίνει ο πρώτος Κερκυραίος Αθλητής που κατακτά Πανελλήνιο Μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών στο Ολυμπιακό Άθλημα του Ταεκβοντό!
Να σημειωθεί ότι καλή ήταν και η εμφάνιση των άλλων δύο αθλητών του Κερκυραϊκού Συλλόγου Παπαγεωργίου Αλεξάνδρας και Καββαδία Χρήστου , που λόγω σπουδών απέχουν για μεγάλο διάστημα απ’ τις αγωνιστικές δραστηριότητες . Ιδιαίτερα η Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα η οποία ενώ ξεκίνησε νικηφόρα τους αγώνες ,όμως στον κρίσιμο αγώνα των μεταλλίων βρέθηκε μακριά απ’ τον καλό εαυτό της με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 5η Θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Κέρκυρας Συγχαίρει τόσο τους Αθλητές του Συλλόγου για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και επιτυχίες όσο και τους Προπονητές του Συλλόγου για τη σπουδαία δουλεία που κάνουν και που τα αποτελέσματά της πλέον φαίνονται και στις μεγάλες κατηγορίες των Ανδρών – Γυναικών.