Διεκόπη η δίκη του 59χρονου Πυροσβέστη από την Ηγουμενίτσα που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 48χρονου άνδρα και η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Δικαστήριο της Κέρκυρας λόγω των καιρικών συνθηκών καθώς δεν μπορούσαν να έρθουν οι μάρτυρες από την Ηγουμενίτσα.

Το έγκλημα είχε σοκάρει την κοινωνία της Ηγουμενίτσας τον Απρίλιο του 2017 όταν ο πυροσβέστης πυροβόλησε και σκότωσε έναν 49χρονο άνδρα.

Το θύμα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του με την σύζυγο του δράστη, 48 ετών. Ο πυροσβέστης φέρεται να είχε παρακολουθήσει τη γυναίκα του η οποία μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος. Ο δράστης τους πλησίασε, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ το 49χρονο θύμα. Στη συνέχεια πυροβόλησε και τη σύζυγό του στα πόδια τραυματίζοντάς τη. Ο 59χρονος πυροσβέστης μετά το έγκλημα δεν τράπηκε σε φυγή, αντίθετα, παρέμεινε στο χώρο του εγκλήματος και ήταν ο ίδιος που τηλεφώνησε στην αστυνομία ενημερώνοντας για την πράξη του. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί εντόπισαν το δολοφονημένο άνδρα, ενώ ο πυροσβέστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο χωρίς καμία αντίσταση.