Στην τελευταία θέση δημοτικότητας από τους 12 Περιφερειάρχες, ο Θόδωρος Γαλιατσάτος. 

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η ΚΑΠΑ Research στις 13 Περιφέρειες της χώρας από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2017, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κάρτα με τις δημοτικότητες των 13 Περιφερειαρχών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της έρευνας για την Περιφέρεια Αττικής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα, αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες από μεγάλο Μ.Μ.Ε της Αθήνας.

Έτσι μεταξύ των 12 Περιφερειαρχών, όσον αφορά τη δημοτικότητα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος βρίσκεται στην τελευταία θέση με 60,5 αρνητικές γνώμες και μόνο 31% θετικές γνώμες.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ Κώστας Αγοραστός με 61,5% θετικές γνώμες και μόνο με 29,5% αρνητικές γνώμες. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με 61,55 θετικές γνώμες και 31% αρνητικές γνώμες και στην τρίτη θέση ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με 54% θετικές γνώμες και 31% αρνητικές.

Ακολουθούν όλες οι κάρτες της δημοσκόπησης της ΚΑΠΑ Research σχετικά με τις δημοτικότητες των Περιφερειαρχών.