Τέλος στην αγωνία των εργαζομένων έβαλε η οικογένεια Ρίζου καθώς όπως ανακοίνωσε ο ξενοδόχος Τάσος Ρίζος με επιστολή του στο corfu tv και στον δημοσιογράφο Διονύση Μάμαλο το Hotel Sandy Beach ανοίγει κανονικά 12 Απριλίου.
Σύμφωνα με τον κύριο Ρίζο:

“1.Το συγκρότημα Σάντυ Μπιτς Ρεσόρτ μετά από τιτάνιες προσπάθειες συντηρήσης από το χάος που παρελήφθη ανοίγει κανονικά τις 12 Απριλίου.
2.Όλο το προσωπικό κανονικά θα προσληφθεί και θα του πληρωθούν (χωρίς να υποχρεούμεθα ) όλα τα χρωστούμενα της Άκουις και θα πληρώνεται εμπρόθεσμα ( και όχι μετά από 4 μήνες ) με την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας (όχι τις άδικες ατομικές συμβάσεις του παρελθόντος).
3.Όλοι οι πελάτες θα βρουν τα κρεβάτια με τους όρους που έκλεισαν και καμία πτήση δεν θα ακυρωθεί.

Με εμπειρία 45 ετών, σεβασμό στο εργαζόμενο και στο πελάτη αποτρέψαμε το χάος της υποβάθμισης της περιουσίας μας χάριν στη αδέκαστη δικαιοσύνη και προχωράμε μαζί με όλους τους εμπόρους ,προμηθευτές πράκτορες και όσους προσφέρουν στο τουρισμό στο δρόμο της φερεγγυότητας της συνέπειας και της αναβαθμίσης.
Η εταιρία μας είναι υγειής (χρέη μηδέν) Ελληνική Κερκυραϊκή, με μεγάλα πάγια και αποθεματικά με γνωστούς μετόχους και όχι εξωχώρια με άγνωστους στις Μπαχάμες με μόνο μετοχικό κεφάλαιο 170 δολάρια (μόνο) και χρέη 50 και πλέον εκατομμύρια ευρώ και ούτε δικαστικώς ερευνάται από τα παναμα παπερς της λίστας Λανγκάρτ.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας και την σωστή υπεύθυνη ενημέρωση που παρέχετε “.