Με σχέδιο Μάρσαλ ήρθε ο «Μπούλης» από Αμερική… Και το αστείο είναι ότι τα λέει και τα πιστεύει… Τι άλλο θα ακούσουμε… Η κυβέρνηση συνεχίζει με πυροτεχνηματικές κινήσεις να αλλάζει την ατζέντα υποδεικνύοντας σε όλο τον Ελληνικό λαό με εντελώς ρηχή και ανούσια ρητορική πως η δεύτερη αξιολόγηση κλείνει… Είμαστε πολύ κοντά… Ως άλλο και πάλι 2015… Σαν τους στίχους από το γνωστό άσμα, σώπα… όπου να’ ναι… θα σημάνουν οι καμπάνες…

Ειδικά αυτός ο Αλέξης, από την Κούβα και τον Καστρικό επικήδειο – ;!;!;! – μέχρι και στο νέο μουσείο του Μπελογιάννη… Όχι απλά ζορίζεσαι, Αλέξη, αλλά δεν ξέρεις και τι άλλο θα χρειασθεί να κάνεις για να κατευνάσεις την ισχυρή, ως όλα δείχνουν, κομμουνιστική τάση του κόμματός σου. Τρέξε λοιπόν όσο μπορείς περισσότερο για να καταθέσεις και «κομμουνιστικά ομόλογα» στις τάξεις του κόμματός σου!!!
Αλήθεια όμως, πέρα από τα δικά σου προβλήματα με τα προβλήματα της χώρας μας ασχολείσαι καθόλου; Έχεις ιδέα για το τεράστιο πρόβλημα του ασφαλιστικού; Γνωρίζεις ότι ετησίως καταβάλλεται το 10% του ΑΕΠ σε συντάξεις όταν ο μ.ο. στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη είναι 2,5%; Ότι το 40% των φοροεισπρακτικών εσόδων της χώρας μας «πληρώνουν» τις προαναφερόμενες συντάξεις; Έχεις καταλάβει ότι έχουμε σοβαρότερα προβλήματα απ΄ ότι προβληματισμούς αριστερής, και καλά, φύσεως; Με τέτοιο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα πως θα έρθει ανάπτυξη και επενδύσεις; Α ναι… μην ξεχάσω και η ελπίδα…; Με το να αναμοχλεύεις το ζήτημα του χρέους λέγοντας, καθημερινά σχεδόν, στον Ελληνικό λαό, ‘…παλεύουμε για να διευθετήσουμε το χρέος…’ το μόνο που κάνεις είναι να παραπλανάς!!!

Και θα σε παρακαλούσα, Αλέξη, μάζεψε κάποια στιγμή και τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη διότι ειλικρινά παρά είναι υπερβολικό να τρέχει στα τηλεοπτικά παράθυρα και να κάνει λόγο και να περηφανεύεται για την κυβέρνηση αριστεράς στη χώρα μας αφού τα μέτρα που έχει ψηφίσει, η πρώτη φορά αριστερά, φέρουν πολύ μεγαλύτερο πρόσημο «δεξιάς» ακόμα και από γνήσια κόμματα της δεξιάς! Και υπενθύμισέ του σε παρακαλώ και κάτι ακόμα, ιδιαιτέρως σημαντικό! Κυβερνάτε εσείς τα τελευταία δύο και κάτι χρόνια!!! Η «καραμέλα» που μασουλάει ο ίδιος αλλά και αρκετοί ακόμα στην κυβέρνηση τύπου ‘…αυτά παραλάβαμε…, …οι προηγούμενες κυβερνήσεις έφεραν την χώρα εδώ…’ θα λιώσει κάποια στιγμή γιατί αν δε λιώσει θα σας πνίξει και με τη βοήθεια του Ελληνικού λαού!!

Κάποτε έλεγες πολλά… πάρα πολλά…, Αλέξη! Για κατάργηση ΕΝΦΙΑ, όχι σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και τόσα άλλα που είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσω να αναφέρω θα νευριάσω τόσο πολύ τους αναγνώστες μου και δεν θα το ήθελα καθόλου, πίστεψέ με! Μέσα σε όλα αυτά, λοιπόν, έλεγες ότι δε θα πρέπει να πουληθεί η Δ.Ε.Η. και κοίτα να δεις πως έρχονται τα πράγματα τελικά… Μάλλον θα πουληθεί και εσύ θα είσαι επικεφαλής αυτής της απαιτούμενης ενέργειας! Εσύ θα υπογράψεις, κοινώς! Ποτέ μη λες μεγάλα λόγια! Ποτέ! Και να διαβάζετε καλά ώστε να θυμάστε τι συμφωνείτε, τι προβλέπεται και τι υπογράφετε, εν κατακλείδι!

Ας αφήσουμε όμως τώρα τον Αλέξη! Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία στρουθοκαμηλίζει εδώ και αρκετά χρόνια! Πρώτον, δε διακρίνω να έχει πάρει κάποιος εκ των εκπροσώπων της συγκεκριμένη θέση για πλήθος ζητημάτων που ταλαιπωρούν την χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Ξεκάθαρη θέση για το σχέδιο και το πρόγραμμα που θα υλοποιήσουν από την επόμενη μέρα! Με το να ζητάει συνεχώς εκλογές δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα πέρα από την ανάγκη της καρέκλας!!!
Δεύτερον, δεν έχω αντιληφθεί κάποιος εξ΄ αυτών και πόσο μάλλον ο νυν επικεφαλής της, να έχει αποδεχθεί και να έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό για το χρέος που εκτοξεύτηκε και σχεδόν διπλασιάστηκε κατά τη δική της κυβερνητική θητεία με πρωθυπουργό τον άφαντο κ. Καραμανλή! Κουβέντα δε γίνεται! Τίποτα! Όλοι και όλα στον αφρό! Εμείς…; Αυτοί! Που μετά και την «διαλεύκανση»… της υπόθεσης του Βατοπεδίου ο ίδιος εμφανίστηκε ως άλλος φαντομάς! Και εμφανίστηκε γιατί δικαιώθηκε… Αλλά γνώριζαν και οι συν αυτώ με μεγάλη ευκολία να ρίχνουν το ανάθεμα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Το οποίο δε και εξ όσων θυμάμαι, προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη στον Ελληνικό λαό αλλά τελικά δεν τα κατάφερε… δεν βρήκε τον τρόπο… και οι δικές του παθογένειες το έστειλε εκεί που το έστειλε!
Ωστόσο, το 2001 και επί κυβερνητικών ημερών ΠΑ.ΣΟ.Κ. το νομοσχέδιο για το συνταξιοδοτικό του κ. Γιαννίτση δεν άρεσε!! Και είχαν βγάλει όλο τον κόσμο στους δρόμους να το καταπολεμήσει και κι έτσι δεν πέρασε ποτέ από την Βουλή, πήρε αναβολή και τελικά ποτέ δεν θεσπίστηκε! Τώρα ορισμένοι από την κυβέρνηση μακαρίζουν… και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!
Δεν πειράζει!
Είπαμε…
Σώπα.. όπου να’ ναι…