Ολοκληρώνεται ένας μήνας επιτυχούς λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας Sandy Beach Resort  και χιλιάδες τουρίστες, από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Κέρκυρα, όπως ακριβώς τις σχεδίασαν τον χειμώνα.

Οι Εργαζόμενοι της ξενοδοχειακής μονάδας έχουν εξοφληθεί κανονικά για τον μήνα Απρίλιο καθώς επίσης τους κατεβλήθη και το δώρο Πάσχα, ενώ εξοφλούνται κανονικά όσα τους οφείλονται από τους προηγούμενους διαχειριστές, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον Σύνδεσμο ξενοδοχοϋπαλλήλων και το Εργατικό Κέντρο. Οι Κερκυραίοι εργαζόμενοι από όσο γνωρίζουμε έχουν ταχθεί και παρέμβει στο σύνολο τους, υπέρ της ιδιοκτήτριας της Ξενοδοχειακής μονάδας, δηλαδή υπέρ οικογένειας Ρίζου.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η οικογένεια Ρίζου υπόγραψε όλα τα συμβόλαια με τους Τουρ οπερατορς με αποτέλεσμα να τριπλασιαστούν οι κρατήσεις για όλο το καλοκαίρι του 2017. Πλέον το συγκρότημα λειτουργεί κανονικά με εργασιακή ειρήνη, εξασφαλισμένες κρατήσεις και με την αγαστή συνεργασία όλων των Κερκυραϊκών εμπορικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.