Το χρονικό διάστημα 6-8 Φεβρουαρίου 2018, μετεκπαιδεύτηκαν έξι νοσηλευτές του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κέρκυρας, στο αντίστοιχο τμήμα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην εφαρμογή του συστήματος διαλογής (triage).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: ‘’με την εκπαίδευση αυτή, ολοκληρώθηκε η μετεκπαίδευση 12 νοσηλευτών του ΤΕΠ, οι οποίοι ασχολούνται με την διαλογή.
Σημειώνουμε ότι είναι η μεγαλύτερη σε αριθμό μετεκπαίδευση νοσηλευτών του νοσοκομείου μας, που εντάσσεται στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων νοσηλευτικών υπηρεσιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νομού μας και έχει εκπονηθεί από την νοσηλευτική διεύθυνση σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Το επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί η μετεκπαίδευση νοσηλευτριών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, στην Περιτοναική Κάθαρση, υπηρεσία που σήμερα οι πολίτες λαμβάνουν εκτός Κέρκυρας, αφού δεν παρέχεται στο νομό μας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με οργανωμένο Σχέδιο, Όραμα και Προγραμματισμό, παρά τις δυσκολίες προχωρά, σε συνεργασία με το σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου στην βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προς τους συμπολίτες μας.”