Ολοκληρώθηκαν οι Σχολικοί Αγώνες Κρίκετ Δημοτικών Σχολείων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚΚ. Οι αγώνες τελέστηκαν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ η οποία είχε και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης. Στους αγώνες συμμετείχαν το 4ο, 14ο, 7ο, το Δημοτικό Μαντουκίου, Άφρας, Αλεπούς, Ποταμού και Κοντοκαλίου. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρείς ομίλους σύμφωνα με την Προκήρυξη. Μετά το τέλος των αγώνων, διεξήχθησαν σε ενθουσιώδες κλίμα οι απονομές από την Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ και την Σχολική Σύμβουλο κα. Τζίβα Βασιλική.

Η τελική κατάταξη των αγώνων έχει ως εξής:

Αγόρια

1η θέση 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
2η Θέση 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
3η Θέση 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Κορίτσια

1η θέση 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
2η θέση 14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
3η θέση ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΦΡΑΣ

Στους διακριθέντες μαθητές απονεμήθηκαν Κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα από την ΕΛ.Ο.Κ.
Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Ομάδα Φυσικής Αγωγής και ειδικότερα τον κ. Πέρρο Νίκο και Τόμπρο Κώστα για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωσητων αγώνων.
Επίσης, συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους ΚΦΑ όλων των Δημοτικών Σχολείων που συμμετείχαν στους αγώνες και συγκεκριμένα τους: κ. Ηλία Γιώτη, κ. Κώστα Παπαϊωάννου και Ευαγγελία Γραμμένου, κα. Ελένη Κορωνάκη, κα. Κασσιανή Μπίσκα, κ. Θάνο Μιτρατζά, κ. Αριστοτέλη Κάντα, κα. Κατερίνα Φακιολά, κ. Δημήτριο Βαρζακάκο.