Αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί να υπάρχει διάσπαση (;) στο προσωπικό του Νοσοκομείου της Κέρκυρας; Συζητούσα προσφάτως με έναν πρώην Δ/ντη Κλινικής του Νοσοκομείου της Κέρκυρας. Μου είπε λοιπόν ότι κακώς εκπλήσσομαι και συνέχισε, οι “βολεμένοι” ήταν πάντα στο πλευρό της εκάστοτε εξουσίας – διοίκησης, όχι μόνον τους υποστήριζαν, αλλά ήταν απέναντι στις διεκδικήσεις του προσωπικού και της κοινωνίας.

Αλήθεια ποιος περίμενε ότι η αριστερά θα έκανε συνδιοίκηση με “δοκιμασμένα” στελέχη του παρελθόντος;

Ποιός περίμενε ότι ο αυταρχισμός στην άσκηση της διοίκησης είναι “αριστερής απόχρωσης”;

Όλοι αυτοί οι ελάχιστοι πιστεύω ότι έχουν τους λόγους τους. Και τους λόγους αυτούς μπορεί να τους καταλάβει ο καθένας μας.

Διαχρονικά το βόλεμα των ολίγων είναι το δέλεαρ αυτών που έρπουν, να κερδίζουν σε βάρος των χρηστών του Νοσοκομείου.
Δεν θέλω να δεχθώ ότι υπάρχουν πιθανά “ανταλλάγματα”, δεν θέλω να ακούσω και δεν το πιστεύω ότι δεν θέλουν να χάσουν ορισμένοι από αυτούς τα “δωράκια”τους, δεν το πιστεύω ότι ορισμένοι “βολεύουν” τα συγγενικά τους πρόσωπα, όπως και δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν να χάσουν τα μικρομάγαζα τους.
Η κοινωνία τους γνωρίζει ποιοι είναι, γνωρίζει τους ελάχιστους – (αριστερούς) συμφεροντολόγους γνωρίζει τους “αγωνιστές “ της κακιάς ώρας που σήμερα έχουν φορέσει τον αριστερό μανδύα, χθες τον πράσινο και προχθές τον γαλάζιο. Καί βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν κρα και ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες το γάλα, ακόμα και για όσους δεν έχουν καλή όραση, είναι αυτοί με αριστεροί ιδεολογία, αλλά με δεξιά τσέπη.

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση, τα προβλήματα καλά κρατούν και οι αριστεροί τον χαβά τους, θα συνεχίζουν να μας λένε πόσες παρεμβάσεις έχουν κάνει στο Νοσοκομειο της Κέρκυρας.