Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις συμμετοχές στις σχολές προπονητών καλαθοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας στην Αθήνα, του Beach Volley Γ’ κατηγορίας στην Αθήνα και του Σκάκι Γ’ κατηγορίας στην Αθήνα.

Ολοκληρώνονται στις αρχές του 2018 οι σχολές προπονητών Σκοποβολής, του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF και της Άρσης Βαρών (2 σχολές).

Επίσης, στις αρχές του 2018 θα ξεκινήσει η λειτουργία των σχολών προπονητών Γ κατηγορίας για τα αθλήματα της Γυμναστικής (2 σχολές), της Καλαθοσφαίρισης, της Πετοσφαίρισης και του Beach Volley.
Επιπλέον στη φάση υποβολής των αιτήσεων ή/ και του ελέγχου αυτών βρίσκονται οι σχολές προπονητών (Γ’ κατηγορίας) για το κανόε-καγιακ και το SUP, την αντιπτέριση, το ορειβατικό σκι –αγωνιστική αναρρίχηση, την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, τις καταδύσεις, τη συγχρονισμένη κολύμβηση, την τεχνική κολύμβηση, το ταεκβοντό WTF.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποφάσεων (Γ’ κατηγορίας) για την Τοξοβολία, την ιστιοπλοΐα, την χειροσφαίριση, την κωπηλασία, τη ξιφασκία.
Τέλος, σε φάση επεξεργασίας βρίσκονται τα αιτήματα για την ίδρυση σχολών σε μια σειρά από άλλα αθλήματα (ενδεικτικά αναφέρουμε την αντισφαίριση, την τοιχοσφαίριση, το θαλάσσιο σκι) με στόχο να λειτουργήσουν σχολές την περίοδο 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΓΓΑ προκειμένου να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό υλοποίησης σχολών προπονητών σε όλα τα αθλήματα την περίοδο 2017-2018. Επίσης, οι αποφάσεις ίδρυσης των σχολών, τα έντυπα των αιτήσεων και όλες οι πρόσθετες πληροφορίες βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.gga.gov.gr/ στην ενότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΣΧΟΛΕΣ.