Η δικαστική περιπέτεια που δημιούργησε τριγμούς στην εξέλιξη της περσινής τουριστικής περιόδου έληξε με τον καλύτερο τρόπο, μετά την εξωδικαστική συμφωνία του Ομίλου Ρίζου με την AQUIS, βάζοντας τέλος σε μια δίνη συγκρουσιακών δικαστικών διαδικασιών που ταλάνιζε ένα από τα μεγαλύτερα Κερκυραϊκά ξενοδοχεία.

Και μετά την περιπέτεια ανοίγεται μια νέα εποχή τόσο για το ιστορικό και εμβληματικό ξενοδοχείο Sandy Beach όσο και για τι νεόδμητο Sandy Villas με την συμφωνία στην οποία προχώρησε η οικογένεια Ρίζου με τον FTI Group.
Από την νέα πλέον τουριστική περίοδο, ο τουριστικός μας προορισμός θα διαθέτει την «ναυαρχίδα» Sandy Beach ένα ξενοδοχείο 2.400 κλινών 4+ αστέρων και το νεότευκτο Sandy Villas 5 αστέρων προσδίδοντας ποιότητα στον ξενοδοχειακό στόλο του νησιού.

Το σημαντικό, με το πέρας αυτής της περιπέτειας και με την επικύρωση της νέας συμφωνίας με τον όμιλο FTI Group είναι ότι η οικογένεια Ρίζου συνεχίζει να έχει υπό την ιδιοκτησία της τα δύο ξενοδοχεία, κάτι που αποτελεί εχέγγυο για τον τουριστικό κόσμο του νησιού αλλά και για τους εργαζόμενους.

Η LABRANDA, που αποτελεί brand του FTI, έχει πέντε ακόμη ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σε Ρόδο, Κω και Πελοπόννησο, ενώ διαθέτει συνολικά 49 ξενοδοχεία στις χώρες της Μεσογείου, με την Ισπανία να έχει τα περισσότερα, ενώ έχει και δύο ξενοδοχεία στην Γκάμπια.

Έτσι γράφτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο επίλογος μιας περιπέτεια που ταλάνισε τον Κερκυραϊκό τουρισμό, αλλά με τις ουσιαστικές και στοχευμένες ενέργειες και κινήσεις από την πλευρά της οικογένειας Ρίζου, εξασφαλίζεται ένα αισιόδοξο και παραγωγικό μέλλον που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υποδομών του τουριστικού μας προορισμού.