Ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος εύχεται στους μαθητές Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ”Οι εξετάσεις, αυτές, είναι από τις πρώτες «μάχες», που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας αλλά είναι και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι και οι προσπάθειες σας, και οι πανελλαδικές να σας ανοίξουν ένα δρόμο ζωής όπως τον ονειρεύεστε. Ταυτοχρόνως, θέλω να τονίσω πως η δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, η δυσκολότερη ίσως στη μέχρι τώρα ζωή σας, δε θα είναι και η σημαντικότερη. Όπως και οι ίδιοι θα διαπιστώσετε, οι αγώνες και οι ευκαιρίες στο ταξίδι της ζωής είναι συνεχείς.
Στον αγώνα αυτό είχατε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες τους γονείς σας, που δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συγκυριών της εποχής μας, στήριξαν με θυσίες την προσπάθεια σας, αλλά και τους καθηγητές σας. Μήνυμα συμπαράστασης λοιπόν θα ήθελα να απευθύνω και στους ίδιους, που αγωνιούν μαζί σας και ταυτίζονται με τις προσπάθειές σας. Με πίστη στις δυνάμεις σας και νηφαλιότητα θα αντιμετωπίσετε και αυτό το στοίχημα, που δεν είναι η κατάληξη, αλλά η αρχή μιας σπουδαίας διαδρομής. Γιατί η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένα σταυροδρόμι για την οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών”.

Σε αυτό το ταξίδι, εύχομαι να ανακαλύψετε την αξία και τη δύναμη της γνώσης, καθώς και της πίστης στον εαυτό σας και στα όνειρά σας.
Καλή σας επιτυχία”.