Δυναμική αναμένεται να είναι η αυριανή παρουσία των κατοίκων και της Λευκίμμης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας, με τον Σύλλογο Αλεύχιμμον να απευθύνει κάλεσμα για προσέλευση.

Παράλληλα γνωστοποίησε στους ενδιαφερόμενους ότι θα υπάρχουν λεωφορεία που θα εκτελέσουν τα δρομολόγια προς την πόλη της Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση

Αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 πρέπει όλοι να παραβρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στο Μον Ρεπό (Κέρκυρα).

Αύριο πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί. Ο χώρος που με πλαστές μελέτες επιλέγει για να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ βρίσκεται μέσα στα σπίτια μας. 400 περίπου μέτρα από το Νιοχώρι και την τουριστική ζώνη του Κάβου, πάνω σε υδροφόρο ορίζοντα κλπ. Εκεί θα πηγαίνουν τα σκουπίδια όλης της Κέρκυρας και των Παξών! Αν λειτουργήσει τα ξενοδοχεία θα κλείσουν (άρα μιλάμε για οικονομικό μαρασμό της περιοχής) και το νερό μας (άρα κάθε φυτό ή ζώο) θα μολυνθεί! Η λειτουργία του ΧΥΤΑ σημαίνει θάνατο για τη ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Εμείς παλεύουμε για ολοκληρωμένη διαχείριση με εργοστάσιο για όλο το νησί!

ΣΩΣΕ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Θα υπάρχουν λεωφορεία.

  • Το ένα θα ξεκινήσει από Δραγωτινά 4.10 και θα περάσει από Νιοχώρι.
  • Το δεύτερο θα ξεκινήσει από τον περιφερειακό στις 4.30 και θα κάνει στάσεις: Ποτάμι – Άγιοι Θεόδωροι – Ριγγλάδες (Άγιος Αρσένιος) – Λιάτικα και στον Περιφερειακό Περιβολίου στη διασταύρωση μετά του Λαοπόδη.