Νέα κραυγή αγωνίας για την κατάσταση που υπάρχει στην Μονάδα Τεχνιτού Νεφρού από τον Πρόεδρο του συλλόγου νεφροπαθών Παναγιώτη Κορμαρη.
Ο ίδιος μιλώντας στο Corfutvnews έκανε λόγω για εξευτελισμό υποστηρίζοντας ότι ξέρουν όλοι το πρόβλημα αλλά κανείς δεν κάνει τίποτε.
Όπως είπε “Είναι εξευτελιστικό αυτό που συμβαίνει στο Νοσοκομείο μας και στη μονάδα τεχνητού νεφρού. Από το Νοέμβριο έχουν πεθάνει 10 ασθενείς και κανείς δεν μιλάει, ούτε οι Βουλευτές, ούτε η Διοίκηση,ούτε η ΥΠΕ.”.
Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ χειρότερα γιατί η κατάσταση που επικράτησε τις τελευταίες δέκα μέρες είναι απαράδεκτη. Περάσανε από το νοσοκομειο 4 νεφρολόγοι που ήρθαν από απέναντι οι οποίοι ήταν άκρως δυσαρεστημένοι, καθώς αναγκάστηκαν να έρθουν μετά από εντολές στην Κέρκυρα.
Οι άνθρωποι ήταν εύγενεστατοι και έκαναν ότι μπορούσαν. Δυστυχώς όμως έτσι όπως σχεδιάζεται η λύση του προβλήματος δεν θα έχουμε αποτελέσματα.
Αυτό που κάνουν στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια αυτη τη στιγμή είναι ηθικά ανέντιμο. Ξέρουν το πρόβλημα και επιδιώκουν να το λύσουν οι νεφροπαθείς για να δημιουργεί ένα κλίμα έτσι ώστε να κάνουν μια κίνηση.
Είναι απαράδεκτο να ξανά βγουν οι νεφροπαθείς στο δρόμο για να βρουν αυτοί λύση .
Εμείς έχουμε ενημερώσει όλους τους διοικητές που πέρασαν. Έχουμε στείλει έγγραφο και του λέμε ότι δεν είναι λύση για εμάς ένας γιατρός από απέναντι “.