«Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ για φορολογικές παραβάσεις σε Κέρκυρα και Κω, σε ισάριθμα μαγαζιά όπου εμφανίζονταν πασίγνωστοι τραγουδιστές σύμφωνα με δημοσίευμα από την www.iefimerida.gr.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά οι ελεγκτές βρέθηκαν την Παρασκευή σε γνωστό παραλιακό μπαρ στην περιοχή Γλυφάδα της Κέρκυρας όπου εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος.

Για τον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε καμία παρατυπία, αλλά από τον έλεγχο που έγινε στο μπαρ, διαπιστώθηκε πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις ύψους 5.000 ευρώ. Οι δικαιολογίες από τους υπεύθυνους του καταστήματος κρίθηκαν από τα ελεγκτικά όργανα ως αβάσιμες και επιβλήθηκε πρόστιμο και θα μπει λουκέτο για 48 ώρες.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί το λουκέτο πότε θα μπει καθώς κατά πληροφορίες του δημοσιεύματος , εμφανίζονταν διστακτικοί λόγω του πανηγυριού εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Πρόστιμα και στην ΚΩ.

Επίσης, τα συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έκαναν «ντου» στην Κω σε ξενοδοχείο που τραγουδούσε ο Γιάννης Πλούταρχος. Οι ελεγκτές εντόπισαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 1.600 ευρώ. Καθώς η νομοθεσία απαγορεύει το «σφράγισμα» ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για σχετικές παραβάσεις, αφ’ ενός επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ αφ’ ετέρου το ελεγκτικό συνεργείο παρέμεινε στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με αποτέλεσμα να καταγραφεί- μέσω αποδείξεων- τζίρος 40.000 ευρώ.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr