Χείμαρρος ήταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την πλειοψηφία, μιλώντας στην εκπομπή Λόγος Αντίλογος του Corfutv το βράδυ της Παρασκευής. Μεταξύ των άλλων ο κύριος Βλάχος στην τηλεφωνική του παρέμβαση είπε: ”Υπάρχουν πολλά θέματα που εκκρεμούν αυτή την στιγμή και θα πρέπει επιτέλους να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Ας μας πουν (η δημοτική αρχή) τι γίνεται με το Ζήσιμο, τι έχει γίνει την δωρεά Ανδρεάδη, με τα πράγματα του πρώην ξενοδοχείου Χανδρή.

Θα σας πω τι συμβαίνει με το πρώην Ζήσιμο. Σε ανύποπτο χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο κατατέθηκε εισήγηση από την πλειοψηφία της δημοτικής αρχής να μειώσουμε το μίσθωμα σε αυτό το κατάστημα στον ιδιοκτήτη κατά 2000 ευρώ.

Με δίκη μου παρέμβαση, επειδή το μίσθωμα προέκυψε από πλειοδοτική δημοπρασία, τους είπα ότι αυτό αγγίζει τα όρια της παραβατικότητας, παράβαση καθήκοντος και έτσι ανακάλεσαν την εισήγηση.

Όφειλε μέχρι τον Ιούλιο 2017 γύρω στα 200.000 και υπήρξε πρόταση να μειωθεί το μίσθωμα και το ανακάλεσαν μετά από δίκη μου παρέμβαση γιατί τους είπα ότι αυτό είναι παράνομο αυτά υπάρχουν καταγεγραμμένα στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι επειδή το οίκημα είναι από δωρεά υπάρχει δέσμευση ένα ποσό από το ενοίκιο να πηγαίνει σε διάφορα ιδρύματα, όπως στο Ιατρείο της Κέρκυρας, το ιστορικό Ιατρείο, το οποίο επειδή δεν έχει έσοδα, κινδυνεύει να κλείσει, όταν ακόμα και σήμερα η κοινωνική του προσφορά είναι τεράστια

Γι αυτό ζητάμε οι τρεις ανεξάρτητοι σύμβουλοι, δηλαδή εγώ ο κύριος Νίκος Γκούσης και ο κύριος Γεωργόπουλος το πόρισμα των Ορκωτών ελεγκτών για την ΑΝΙΟΝ για να υπάρξει διαφάνεια, αλλά ο κύριος Δήμαρχος αρνήθηκε να μας το δώσει.”

Αυτά τόνισε μεταξύ των άλλων ο κύριος Σπύρος Βλάχος που μίλησε στην εκπομπή Λόγος Αντίλογος.