Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Νικολέττα Πανδή, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης ότι στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου αντιστήριξης του παραλιακού μετώπου της Γαρίτσας, που εκτελείται απ’ τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Κέρκυρας, θα διακοπεί η ρευματοδότηση των φωτιστικών σωμάτων της οδού που βρίσκεται απ’ την πλευρά του παραλιακού μετώπου της οδού.

Το συγκεκριμένο μέτρο κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου να εκτελούνται με ασφάλεια οι εργασίες αλλά να είναι δυνατή και η ασφαλής εγκατάσταση των εργοταξιακών μηχανημάτων στο αμέσως προσεχές μέλλον.

«Επιπλέον ενημερώνουμε ότι στη συγκεκριμένη οδό και απ’ το ύψος του εργοστασίου Δεσύλλα έως και την Άνω Πλατεία θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μονοδρόμησης προκειμένου να περιφραχθεί το παραλιακό μέτωπο της οδού και να λειτουργήσει ως εργοταξιακός χώρος. Τα παραπάνω μέτρα έχουν κριθεί απαραίτητα απ’ τις αρμόδιες Υπηρεσίες και θα διευκολύνουν την ομαλή, ασφαλή και εμπρόθεσμη εκτέλεση των εργασιών του έργου.Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους κατοίκους της περιοχής, και τους συμπολίτες μας που αρέσκονται στους περιπάτους στην περιοχή, να προσπαθήσουν να αποφεύγουν τη χρήση του παραλιακού πεζοδρομίου και να χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο απ’ την πλευρά του άλσους, για λόγους ασφαλείας, αλλά και διευκόλυνσης και προσαρμογής στην μελλοντική εγκατάσταση του εργοταξίου», καταλήγει η κ. Πανδή.