Η επενδύτρια εταιρεία στο μεσοδιάστημα πραγματοποίησε τις γεωτεχνικές εργασίες σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της στην Κέρκυρα Θεόδωρο Παγκράτη.

Όπως επεσήμανε μιλώντας στην εκπομπή ‘’ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ’’ του Corfu tv: ”Εμείς οι ίδιοι βεβαιώσαμε ότι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το Σαββάτο και μάλιστα το θέμα αυτό δεν αποτέλεσε καν αντικείμενο του δικαστηρίου”.

Σε ανάρτηση του σε social media ο κ. Παγκράτης έγραψε χαρακτηριστικά: ‘’Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί, στο σύνολό τους, με απόλυτη επιτυχία, οι γεωτεχνικές έρευνες της εταιρείας μας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την τελική αδειοδότηση του έργου ” Kassiopi Project” προϋπολογισμού 120.000.000 €. Πλέον, το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο αδειοδότησής του.

Να ευχαριστήσω εκ μέρους της εταιρείας όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή των Γεωτεχνικών Ερευνών και ειδικότερα, την εταιρεία που ανέλαβε τις γεωτεχνικές έρευνες, τον τοπικό εργολάβο, ο οποίος ανέλαβε τις χωματουργικές εργασίες, την τοπική εταιρεία φύλαξης η οποία είχε την ευθύνη φύλαξης των μηχανημάτων, αλλά και πρόληψης πιθανών ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών, τον Διοικητή του ΝΑΣΚΕ, Πλωτάρχη, κο Κών/νο Πετρούλια, την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας κα Δ. Ρηγάκου και τον Αρχαιολόγο κο Α. Αλέξη, και φυσικά τους νομικούς συμβούλους και δικηγόρους της εταιρείας μας και του ΤΑΙΠΕΔ, οι οποίοι διαφύλαξαν τα δικαιώματα της Εταιρείας μας και του Ελληνικού Δημοσίου κατά την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών».