Σε απόκρημνη χαράδρα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει οι διαρρήκτες που είχαν εισβάλει σε χρυσοχοείο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στις αρχές Αυγούστου και είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά και τιμαλφή χιλιάδων ευρώ.

Από το πρωί οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο που εντοπίστηκε το όχημα και με προσοχή και μεθοδικότητα ερευνούν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών και στη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

Να θυμίσουμε ότι οι δράστες πλησίασαν το χρυσοχοείο με όχημα, το οποίο αποδείχτηκε ότι είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από την πόλη της Κέρκυρας. Με γρήγορες κινήσεις ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έδωσει οδηγίες στον συνεργό του για το πώς θα εμβολίσει την πρόσοψη του καταστήματος, για να μπορέσει να εισέλθει σε αυτό και να αρπάξει την λεία με τα χρυσά κοσμήματα. Οι δύο πρώτες προσπάθειες απέβησαν ανεπιτυχείς, αλλά στην τρίτη προσπάθεια ο οδηγός κατόρθωσε να γκρεμίσει την πρόσοψη του καταστήματος και να δημιουργήσει δίοδο ώστε να εισέλθει σε αυτό ο συνεργός του. Με αστραπιαίες κινήσεις, ο ένας εκ των δυο δραστών εισήλθε στο χρυσοχοείο και σε λίγα δευτερόλεπτα άδειασε τις προθήκες με τα τιμαλφή και τα άλλα πολύτιμα κοσμήματα και αποχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο του συνεργού του, ο οποίος περίμενε έξω ακριβώς από το κατάστημα με αναμμένη την μηχανή του οχήματος.
Αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα βγάλει η έρευνα μετά τον εντοπισμό του οχήματος με το οποίο έγινε η διάρρηξη.

Κέρκυρα: Επαγγελματίες οι δράστες. – Καρέ καρέ πως αφαίρεσαν τα χρυσαφικά. (Όλο το βίντεο)