Ο Κερκυραίος “μεγαλοξενοδόχος” από την Νότια Κέρκυρα, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει φεσώσει με εκατομμύρια ευρώ πολλούς συντοπίτες μας επαγγελματίες και προμηθευτές, ήρθε στο νησί, από την Αθήνα όπου διαμένει στα βόρεια προάστια, για να καταθέσει στον ανακριτή για υπόθεση που τον αφορά.

Ο ανακριτής βεβαίως δεν γνώριζε, ούτε ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, επειδή είναι φυγόποινος, αφού έχει καταδικαστεί σε 5ετή κάθειρξη με βάση το νόμο 2537/97 για ποινικά και φορολογικά αδικήματα.

Οι άνδρες όμως της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, γνώριζαν και με μεθοδικότητα και με έξυπνο τρόπο, κατόρθωσαν να συλλάβουν τον «μεγαλοξενοδόχο».

Συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν έξω από το γραφείο του Ανακριτή, ο σαραντατετράχρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έφυγε από άλλη έξοδο των Δικαστηρίων και πήγε και κάθισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, που ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης των Δικαστηρίων.

Εκεί συνελήφθη από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και αμέσως επικαλέστηκε λόγους υγείας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Σήμερα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης για να προσαχθεί αύριο στον Ανακριτή για υποθέσεις που τον αφορούν. Μετά την κατάθεση του αναμένεται να μεταταχθεί σε φυλακές εκτός του νησιού.

Έτσι έχουν τα πράγματα όσον αφορά την σύλληψη ενός προσώπου που έχει απασχολήσει αρκούντως την τοπική κοινωνία και κυρίως όσους είχαν την ατυχία να συνεργαστούν μαζί του, αφού όπως προείπαμε φέσωσε πολλούς τοπικούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες, κάποιοι μάλιστα καταστράφηκαν επαγγελματικά ή μπήκαν σε περιπέτειες.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μάμαλος