Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε η οικογένεια ενός 47χρονου που έπεσε θύμα τροχαίου τη Μεγάλη Παρασκευή, που θυμίζει σενάριο ταινίας θρίλερ του μετρ του είδους Άλφρεντ Χίτσκοκ ή του Τζο Νέσμπο. Αλλά επίσης αποκαλύπτεται και μια απίστευτη γκάφα της Αστυνομίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 47χρονος άνδρας ξεκίνησε από τα Γιάννενα και ήρθε στη Κέρκυρα για να περάσει τις εορτές του Πάσχα φιλοξενούμενος στο σπίτι του κουνιάδου του. Την Μεγάλη Παρασκευή δανείζεται τη μηχανή του κουνιάδου του για να πάει σε φίλους του που τον περίμεναν. Δεν επέστρεψε όμως στο σπίτι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι συγγενείς του που τον φιλοξενούσαν ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν.
Έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για την εξαφάνιση του 47χρονου και τελικά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, εντοπίζεται αλλά νεκρός.
Ο άτυχος άνδρας είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα και έχασε την ζωή του το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά η αστυνομία πίστευε ότι άλλος ήταν ο νεκρός. Θεωρούσαν νεκρό τον άνδρα που είχε κάνει την καταγγελία για την εξαφάνιση του 47χρονου και όχι το θύμα.

Τελικά, αφού έγιναν διάφορα ευτράπελα διαπιστώθηκε ότι όντως νεκρός είναι ο 47χρονος τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του και όχι ο άνδρας που είχε κάνει την καταγγελία για την εξαφάνιση!!!
Η οικογένεια του θύματος δεν είχε μόνο να αντιμετωπίσει το δράμα εξ αιτίας του χαμού του ανθρώπου της αλλά και τα ευτράπελα εξ αιτίας της εμμονής της Αστυνομίας που δεν αναγνώρισε από την αρχή το θύμα.

 

Φωτ. αρχείου