Την Τρίτη 9 Μαΐου είχε καθορισθεί η εκδίκαση της αίτησης ανακοπής που είχε καταθέσει η εταιρία Aquis κατά της δικαστικής απόφασης η οποία είχε διατάξει την αποβολή της από την ξενοδοχειακή μονάδα και την εγκατάσταση της ιδιοκτήτριας εταιρίας της οικογένειας Ρίζου.

Σήμερα όμως η εταιρία Aquis, αν και είχε καταθέσει αίτηση ανακοπής, ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης και πλέον η υπόθεση ορίστηκε να εκδικασθεί μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου στις 14 Νοεμβρίου 2017.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πρακτικά ότι συνεχίζεται κανονικά και απρόσκοπτα, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου η λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας Sandy Beach Resort.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ξενοδοχειακή μονάδα πριν λίγες ημέρες έκλεισε ένα μήνα λειτουργίας με τους χιλιάδες τουρίστες να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Κέρκυρα, όπως ακριβώς τις σχεδίασαν τον χειμώνα. Πρέπει να τονιστεί ότι η οικογένεια Ρίζου υπόγραψε όλα τα συμβόλαια με τους τουρ οπερέιτορς και πλέον έχουν τριπλασιαστεί οι κρατήσεις για όλο το καλοκαίρι του 2017.
Όσον αφορά τους εργαζόμενους έχουν προσληφθεί όλοι όπως έχει συμφωνηθεί μεταξύ της οικογένειας Ρίζου και του Εργατικού Κέντρου και του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Μάλιστα οι Κερκυραίοι εργαζόμενοι, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν ταχθεί και παρέμβει υπέρ της ιδιοκτήτριας εταιρίας. Ήδη τους έχει καταβληθεί ο μισθός του Απριλίου και το δώρο Πάσχα, ενώ εξοφλούνται και όσα τους οφείλει η μισθώτρια εταιρία.

Πλέον το συγκρότημα λειτουργεί κανονικά με εργασιακή ειρήνη, εξασφαλισμένες κρατήσεις και με την αγαστή συνεργασία όλων των Κερκυραϊκών εμπορικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.