Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το βράδυ του Σαββάτου η ΝΔ Κέρκυρας.

Η εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσαν η ΝΟΔΕ και η τοπική πόλεως πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ionian Park Hotel. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και Βουλευτής Ηρακλείου Λ. Αυγενάκης.

Τον Γραμματέα της ΠΕ προσφώνησαν οι πρόεδροι της τοπικής πόλεως Α. Δήμου και ΝΟΔΕ Στ. Λυκούρης.

Ο Λ. Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έριξε βολές κατά της κυβέρνησης, ενώ εκτίμησε ότι το 2017 θα είναι έτος εκλογών και ότι ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας στον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΝΔ στην Κέρκυρα θα εκλέξει δύο βουλευτές.

Οι παρουσίες

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 500 τοπικά στελέχη και φίλοι της ΝΔ. Μεταξύ αυτών τα μέλη της ΚΕ Σπ. Σπύρου, Μ. Ανδριώτη και Ε. Καραμπίνα. Οι πρώην βουλευτές Κέρκυρας Στ. Γκίκας και Άρτας Κ. Καραμπίνας, ο πρ. νομάρχης Στ. Πουλημένος, οι πρ. δήμαρχοι Κέρκυρας, Μελιτειέων, Παρελείων, Λευκίμμης, Εσπερίων Γ. Τρεπεκλής, Α. Σαγιάς, Σπ. Κροκίδης, Α. Γαρδικιώτης και Γ. Προβατάς αντίστοιχα, οι πρ. πρόεδροι ΝΟΔΕ Δ. Σουβλάκης, Θ. Αθανασίου, Κ. Σπίνουλας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Μ. Υδραίου, οι πολιτευτές των τελευταίων εκλογών Γ. Κοντός, Φ. Τσιμπούλη, ο πρ. πρόεδρος του ΟΛΚΕ Σπ. Ανδριώτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Χονδρογιάννης,στελέχη του πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης,του ΤΕΕ,του Οικονομικού Επιμελητηρίου, και άλλων κοινωνικών, συνδικαλιστικών, παραγωγικών φορέων του νησιού καθώς και πολλοί άλλοι.