Ο Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων νήσων κ.κ. Νεκτάριος, ο οποίος αυτό το χρονικό διάστημα ταξιδεύει στην Αμερική, παρακάθισε σε γεύμα προσκεκλημένος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας και των Κερκυραϊκών σωματείων της Νέας Υόρκης.

Στο γεύμα παρευρέθησαν, ο υποψήφιος για τον Δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης, Mike Faulkner, ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Νικος Μπάρδης, ο Πρόεδρος του Παγκερκυραικού συλλόγου Θεόδωρος Δουκάκης, ο Αντιπρόεδρος του Παγκερκυραικού Συλλόγου Γιάννης Δουκάκης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Μαθρακίου Κώστας Αργυρός, ο Πρόεδρος των Οθωνών Γιώργος Κατέχης, ο Αντιπρόεδρος της Ερείκουσας Θανάσης Αρώνης, ο Επίτιμος Πρόεδρος Κώστας Κασσίμης, ο ταμίας του συλλόγου του Μαθρακίου Σπύρος Κατέχης, ο κύριος Νικόλαος Δουκάκης, ο κύριος Δημήτρης Μάστορας από το Μαθράκι, ο Κερκυραίος γιατρός Φρίξος Γκούσης. ο κύριος Βασίλης Αργυρός από τους Οθωνούς και ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων Ιουστίνος Κωνσταντάς.

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων νήσων λίγο νωριτερα επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο καθώς επίσης και τον Γενικό Πρόξενο της χώρας μας Κωνσταντίνο Κούτρα.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μάμαλος