Συνελήφθη, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αγίου Νικολάου Βολιμών Ζακύνθου, ο 56χρονος Κυβερνήτης σκάφους, στο λιμένα Πόρτο Βρώμη Αναφωνήτρια.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, ο εκτέλεσε με το υπό ιδιοκτησίας και υπό διακυβέρνησής του σκάφος θαλάσσια περιήγηση εντός του όρμου Πόρτο Βρώμη ν. Ζακύνθου, ενώ στη θαλάσσια περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες σύμφωνα με το γενικό Δελτίο Καιρού της ΕΜΥ καθώς και τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας του σκάφους δεν ανταποκρίνονταν στις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επίσης, συνελήφθη  από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αγίου Νικολάου Βολιμών Ζακύνθου, ο 54χρονος Κυβερνήτης σκάφους, στο λιμένα Πόρτο Βρώμη Αναφωνήτρια ν. Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω εκτέλεσε με το υπό ιδιοκτησίας και υπό διακυβέρνησής του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος θαλάσσια περιήγηση εντός του όρμου Πόρτο Βρώμη ν .Ζακύνθου, ενώ στη θαλάσσια περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες σύμφωνα με το γενικό Δελτίο Καιρού της ΕΜΥ καθώς και τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας του σκάφους δεν ανταποκρίνονταν στις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Προανακρίσεις διενεργούνται από την Λιμενική Αρχή Ζακύνθου.