Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αργά χθες το απόγευμα άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών εισερχόμενοι σε οικία στον Άγιο Δημήτρη, μετά από τηλεφώνημα που έλαβαν από περιοίκους ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο, χτύπησαν την πόρτα, δεν έλαβαν απόκριση, ωστόσο η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν τους ανάγκασε να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στην οικία όπου διέμενε μονάχος του, ένας 55χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, τον οποίο βρήκαν νεκρό και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη.
Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και από εκεί στην Πάτρα προκειμένου να υποβληθεί στη νεκροψία – νεκροτομή η οποία έχει ήδη διαταχθεί.
Από τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες που έχουν γίνει , διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος δεν έφερε κανένα σημάδι βίας ή κάτι άλλο που θα συνηγορούσε σε εγκληματική ενέργεια. Πιθανότερο όλων τα αίτια του θανάτου του να ήταν παθολογικά.

Όπως και να έχει άπλετο φως στην υπόθεση που συνεχίζει να ερευνά το ΑΤ Αλυκών είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.