Τις επιφυλάξεις του όσον αφορά την επένδυση στη Κασσιόπη εξέφρασε ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι».

Ο κ. Δένδιας στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με τους παρουσιαστές αναφορικά με τις επενδύσεις υποστήριξε, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι καθόλου υπέρ σε όλες τις επενδύσεις, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την επένδυση στον Ερημίτη υποστηρίζοντας ότι «Υπάρχουν επενδύσεις στις οποίες ωστόσο υπάρχουν επιφυλάξεις. Εγώ θα σας πω τώρα μία που υπάρχει στην Κέρκυρα και αναφέρομαι στην Κασσιόπη επειδή υπήρξα και βουλευτής, έχω πολλές επιφυλάξεις πάρα πολλές και το κοιτάω».

Ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι οι επιφυλάξεις του αφορούν κυρίως ένα συμπληρωματικό διαγωνισμό, για το δικαίωμα επί της γης, το οποίο υποτίθεται θα έμενε στο Ελληνικό Δημόσιο.

Όπως είπε «Και τώρα αλλάζει τελείως την φιλοσοφία, επειδή κάτι δεν μου αρέσει σας το λέω, το κοιτάω κι αν οι υποψίες μου επιβεβαιωθούν, θα δούμε. Προσφυγές υπάρχουν ήδη, αλλά θέλω να το δω αυτό, εξάλλου δεν είναι της παρούσης ούτως ή άλλως, αυτό δεν είναι μία μεγάλη επένδυση. Απλά σας το λέω γιατί εμείς, δεν είμαστε υπέρ με μία σημαία που γράφει επενδύσεις για όλους. Είμαστε υπέρ σε αυτούς που δημιουργούν πλούτο αλλά και θέσεις εργασίας. Για τον έλληνα πολίτη, αλλά όχι αυτό που κυβέρνηση κάνει δηλαδή όπου βρει επενδυτή τον κυνηγάει.