«Καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες ενέργειες και στηρίζω ανεπιφύλακτα τον κ. Ραιδεστινό στην παραπομπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη» δηλώνει ο Κ. Νικολούζος με ανακοίνωσή του, μετά τις καταγγελίες του αντιδημάρχου Γιώργου Ραιδεστινού στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημάρχου: «Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και αντιδήμαρχος Γιώργος Ραιδεστινός κατήγγειλε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δέχθηκε απειλητικό (για τον ίδιο και την οικογένειά του) τηλεφώνημα από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη νησίδα του Βίδου, με αφορμή τις απόψεις που έχει εκφράσει στο θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες ενέργειες και στηρίζω ανεπιφύλακτα τον κ. Ραιδεστινό στην παραπομπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.

Εξυπακούεται ότι κάθε δημοτικός σύμβουλος είναι όχι μόνον ελεύθερος αλλά και υποχρεωμένος  να εκφράζει τις απόψεις του στα θέματα αρμοδιότητας του Δήμου. Δηλώνω δε κατηγορηματικά ότι ο Δήμος δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται.
Όσον αφορά το επίμαχο θέμα, θέλω να επαναλάβω ότι ο Δήμος θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες και ό,τι αυτές προβλέπουν, τόσο για την προστασία του ιδιαίτερου χαρακτήρα  της νησίδας όσο και για τη λειτουργία επιχείρησης σε αυτήν».