Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου συναντήθηκε με τον νέο Αντιδήμαρχο Παιδείας Κο Καββαδία Βασίλειο. Η συνάντηση έγινε με σκοπό τόσο την γνωριμία και συνεργασία, όσο και την λεπτομερή ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν το σχολείο.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την διαμόρφωση του νέου ενιαίου αύλειου χώρου, βελτιώσεις στις νέες μισθωμένες αίθουσες, παρεμβάσεις στο κεντρικό κτίριο και ανοικοδόμηση αποχωρητηρίων.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δημοτικού σχολείου Κοντοκαλίου ” Ο Κος Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε να επισκεφτεί το σχολείο μας, οπότε και θα γνωρίσει από κοντά την τωρινή νέα κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, η ανέγερση του νέου Σχολικού Κέντρου τέθηκε ξανά επί τάπητος. Το Δ.Σ. εξέφρασε την αγωνία του για την λύση του προβλήματος του δρόμου πρόσβασης στο οικόπεδο της Πύλας, καθώς και την χορήγηση οικοδομικής άδειας.

Αναγνωρίζουμε ότι τώρα πια το θέμα με το οικόπεδο της Πύλας αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και ενδιαφέρον κρίνοντας από τις ενέργειες της Κας Μουζακίτη Μαρίας, πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας.

Δείχνουμε καλή πίστη για να μην κριθούμε ανυπόμονοι και προσδοκούμε λύσεις από τις Αρχές, από την στιγμή που έχουμε νέο πρόσωπο στην Αντιδημαρχία Παιδείας. Ας γίνουν τα λόγια πράξη για το καλό μέλλον των παιδιών μας”.