Μήνυση για παραβίαση της προσωρινής διαταγής του δικαστηρίου όπως επίσης και για εργασίες σε περιοχές που δεν είχαν άδεια από την δασική υπηρεσία, κατέθεσε σήμερα το απόγευμα ο Δήμος της Κέρκυρας κατά αγνώστων όσον αφορά τον Ερημίτη.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος μιλώντας στην εκπομπή ‘’ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ’’ του Corfu Tv το βράδυ της Παρασκευής και στους Δημοσιογράφους Διονύση Μάμαλο και Σπύρο Ρίκο γνωστοποίησε την νέα μήνυση ενώ πρόσθεσε τα εξής ‘’ Ο κύριος εκπρόσωπος της capital μάλλον σέβεται και ψεύδεται γιατί σήμερα υπάρχουν μαρτυρίες και γι’ αυτό εμείς αργά το απόγευμα καταθέσαμε μήνυση ότι κατέβηκαν στην παραλία κατά παράβαση των αδειών που έχουν από την δασική υπηρεσία και κατά παράβαση της δικαστικής απόφασης η οποία εξεδόθη με προσωρινή διαταγή και προέβησαν σε γεωτρήσεις.

Εμείς δεν σταθήκαμε κατά τις capital η οποία δεν έχει ακόμα υπογράψει απλά όλα αυτά δεν αποτελούν υπεύθυνη στάση και σοβαρή όταν με βάση τα λεγόμενα του κ. Παγκράτη οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και σήμερα υπάρχουν καταγγελίες ότι πραγματοποιούνται εργασίες σε τόπο που δεν είχαν την άδεια από βασικές υπηρεσίες για να γίνουν εργασίες’’.