Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων ΄΄Καποδίστρεια 2017΄΄ (Α΄Φάση) που διοργάνωσε ο Κερκυραϊκός ΓΣ με την ΟΕΣΑ , τον ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ , την Τετάρτη 3 Μαίου 2017 στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας.

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 320 μαθητές-ιες σε μια όμορφη τελετή  ,με την παρουσία μεγάλου αριθμού γονέων  , φίλων  του αθλητισμού και εκπαιδευτικών.

Ο Κερκυραϊκός Γ.Σ ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φ.Α των Δημοτικών Σχολείων για το ενδιαφέρον και την προσπάθεια που κατέβαλαν για την επιτυχία των αγώνων , με την μεγάλη συμμετοχή των μαθητών-ιων.

Ευχαριστεί θερμά τον ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας , τον Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την βοήθεια τους στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων και την προσπάθεια τους για την επίλυση αυτών.

Επίσης ευχαριστεί την Κλινική Θεραπεία και τον κ. Αναστάσιο Μάνεση για την παρουσία του ασθενοφόρου στους αγώνες.

Ο Κερκυραϊκός ΓΣ συνεχίζει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει όχι μόνον για την ανάπτυξη του αθλητισμού  αλλά κυρίως για την προσέλκυση της Νεολαίας στον Αθλητισμό.