Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι αναμφισβήτητα οι πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, γεμάτες με μαγεία, φαντασία και λάμψη, όπου μικροί και μεγάλοι τις περιμένουμε με ανυπομονησία!

Το Χριστουγεννιάτικο αυτό χωριό – μινιατούρα είναι μια προσωπική συλλογή, από πορσελάνινα σπίτια και κτίρια – μνημεία, ζωγραφισμένα στο χέρι με πολλές – πολλές μικρές ανθρώπινες φιγούρες, να αναπαριστούν σκηνές της καθημερινής ζωής μας.

Οι πλατείες του έχουν ντυθεί με τα γιορτινά τους, οι δρόμοι χιονισμένοι αστράφτουν από τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, οι βιτρίνες των καταστημάτων στολισμένες, οι καστανάδες ψήνουν στις γωνιές του πάρκου κάστανα, παντού ακούγονται φωνές χαρούμενων παιδιών που παίζουν χιονοπόλεμο.

Πυκνά δάση αγκαλιάζουν το χωριό, σκιέρ κατεβαίνουν επικίνδυνες χιονισμένες πλαγιές, ενώ έλκηθρα και τελεφερίκ μεταφέρουν τους αλπινιστές στις κάτασπρες βουνοκορφές …. και κάπου εκεί, στο βάθος ξεπροβάλλουν τα παλάτια και οι εκκλησίες, έτσι απλά, για να μας ταξιδέψουν σε κάποια γωνία του κόσμου.

Buckingham Palace, Kensington Palace, Notre Dame, Ramsford Palace, …..  πασπαλισμένα με χρυσόσκονη, γεμάτα λάμψη, είναι έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Το χωριό θα είναι επισκέψιμο στις ακόλουθες ημερομηνίες: 9,10,11,16,17,22,23,26,29 και 30/12/2017. Καθώς και 1,5,6,7/01/2018. Ώρες κοινού: 18:00 – 20:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ