Στη σύλληψη 38χρονου αγγειοχειρούργου προχώρησαν την Πέμπτη οι αρχές στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, με την κατηγορία της δολοφονίας 36χρονης.
Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Η γυναίκα – Γεωργιανής καταγωγής και μητέρα τριών παιδιών αγνοείτο από την προηγούμενη Πέμπτη.

Κατά την εξέταση της σορού της ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος.
Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση.

Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά.

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο γιατρός μετέφερε το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του.

Ο φερόμενος ως δράστης εκτιμάται ότι εν συνεχεία αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε και η σορός της γυναίκας.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ