Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 28/02 στο Υπ. Ναυτιλίας κ’ Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του βουλευτή Κέρκυρας κ. Κ. Παυλίδη, με τον Γ.Γ. Λιμένων κ. Χρ. Λαμπρίδη  υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και αντιπροσωπεία του ΝΑΟΚ. Στη συνάντηση παρόντες ήταν  ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κ. Νικολούζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας κ. Αλ. Μιχαλά και εκπροσώπους της Διοίκησης του ΝΑΟΚ. Εκ μέρους του ΝΑΟΚ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος,  κ. Τ. Γαβαλάς και οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Χρ. Μητσιάλης και Γ. Δημουλής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε το θέμα της παραχώρησης του παράκτιου μετώπου στο Δήμο Κέρκυρας καθώς και το ζήτημα της διαχείρισης του χώρου όπου δραστηριοποιείται ο ΝΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης από τον ΟΛΚΕ προς το Δημόσιο. Οι εκπρόσωποι του ΝΑΟΚ έθεσαν επί τάπητος το ζήτημα του χαρακτηρισμού του συγκεκριμένου χώρου ως χώρος ναυταθλητικών δράσεων ώστε να υπάρξει δέσμευση για απρόσκοπτη συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων του Ομίλου καθώς και  εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Ομίλου σε σχέση με τους οικονομικούς του πόρους.

Ο Γ.Γ. του αρμόδιου Υπουργείου κ. Λαμπρίδης αφού ενημερώθηκε εκτενώς, δήλωσε ότι παρά τις καθυστερήσεις που υπήρξαν, η διαδικασία παραχώρησης προχωρά κανονικά και είναι δεδομένη η πολιτική πρόθεση  να αποδοθεί όλο το παραλιακό μέτωπο εκτός της λιμενικής ζώνης στο Δήμο και την κοινωνία της Κέρκυρας. Η διαδικασία εξετάζεται και στα 5 συναρμόδια Υπουργεία  και εντός του τρέχοντος έτους θα υλοποιηθεί ο σχεδιασμός αυτός.