Κάλεσμα σε συμμετοχή στην κινητοποίηση που πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, απεύθυνε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Σαρόκο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των αγροτών: αγώνας μαζί με τους εργάτες, με τα ταξικά σωματεία, με το ΠΑΜΕ για την ισχυροποίηση της Κοινωνικής Συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια που μας μαυρίζουν τη ζωή.

Ενάντια σε μέτρα που πέρασαν και μέτρα που έρχονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως το αφορολόγητο, «το κατά κύριο επάγγελμα αγρότης», την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, τη δακοκτονία και τους Αγροτικούς δρόμους, τη γενικότερη προσπάθεια της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων να μας ξεκληρίσουν από τη γη μας.

Στα τέλη του Μάη και στο πλαίσιο του πανελλαδικού σχεδιασμού του Συντονιστικού των Μπλόκων της Νίκαιας προγραμματίζουμε κινητοποιήσεις στην Περιφέρεια και στο Δήμο για τα τοπικά προβλήματα, όπως η τιμή του νερού και η κατάσταση των αγροτικών δρόμων.