Ετήσια συνέλευση της UEMS.

by Corfu Tv News on 27/04/2017 - 10:04

Στις 28-30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στη Κέρκυρα η ετήσια συνέλευση της UEMS με τη συμμετοχή αντιπροσώπων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ειδικότητα της ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ –ΔΙΑΒΗΤΗ – ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ.

Η πραγματοποίηση της Συνέλευσης στη Κέρκυρα έγινε με πρωτοβουλία του ταμία της Διοικούσας επιτροπής της UEMS καθηγητή κ. Γεράσιμου Κρασσά. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο συμπατριώτης μας Στέλιος Τσαγκαράκης – Συντονιστής Διευθυντής στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα-Διαβητολογικό Κέντρο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Αντικείμενο της συνάντησης είναι η ομογενοποίηση της εκπαίδευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο συντονισμός για διενέργεια εξέτασης για το Ευρωπαϊκό δίπλωμα ειδικότητας στην Ενδοκρινολογία και το Διαβήτη και επίσης η προκήρυξη υποτροφιών και προγραμμάτων έρευνας σχετικών με την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας. Θα παραστούν πάνω από 30 διακεκριμένοι επιστήμονες εκπρόσωποι από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Corfu Palace με φόντο το Παλαιό Φρούριο της πόλης και το γεγονός θα αποτελέσει σημαντικό πρεσβευτή για τον πολιτισμό και τις ομορφιές της πόλης μας.

Corfu Tv NewsΕτήσια συνέλευση της UEMS.

Related Posts

Take a look at these posts